top of page
pexels-scott-webb-213727_edited.png

Skincare

Ontspannende gezichtsbehandeling

HYDRo gezichts-behandeling

cover.jpeg

PHI-ION/

plasmalift

The Beauty Spell biedt diverse soorten gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling zorgt voor rust en ontspanning, maar is ook nog eens heel belangrijk voor de ontwikkeling en de juiste conditie van je huid. Een dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is niet genoeg om je huid de ultieme voeding en aandacht te geven die het verdiend. Idealiter heeft de huid iedere 5 á 6 weken een boost nodig die alleen een schoonheidsspecialiste kan geven.

Ons ervaren huidtherapeute staat van consult tot en met nazorg voor je klaar. Samen zoeken we naar de behandeling die bij je huid past en we leggen alles duidelijk uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Onze huistherapeute is tot uw beschikking voor meerdere medische behandelingen, waaronder Acné behandelingen en litteken therapie.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in ons beautysalon in Groningen!

bea6b48b681d84ca25cce40f0375568f.jpg
pexels-scott-webb-2354399.jpg

WHAT WE LOVE

Vrouw met gezichtscrème

Gezichtsbehandeling Groningen

Ben jij na een zware week wel toe aan wat tijd voor jezelf? Laat je heerlijk verwennen door een gezichtsbehandeling bij The Beauty Spell in Groningen! Rust en ontspanning zijn essentieel voor zowel de ontwikkeling als conditie van je huid. Daarnaast is je gezicht natuurlijk je watermerk. Gun het daarom dé ultieme voeding boost die het verdient. Bij The Beauty Spell vind je verschillende gezichtsbehandelingen, aangezien elk huidtype anders is. Onze gecertificeerde huidtherapeute staat daarom van consult tot en met nazorg voor je klaar! Zo weet jij precies wat voor resultaten je kunt verwachten. Ook specialiseert onze huidtherapeute zich in medische behandelingen waaronder acne en littekentherapie. Wil jij ook een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling? Kom dan gezellig langs bij The Beauty Spell in Groningen!

Huidverzorgende gezichtsbehandeling in Groningen

Wist jij dat je huid iedere 5 á 6 weken wel een huidverzorgende gezichtsbehandeling kan gebruiken? Bij The Beauty Spell in Groningen zorgen wij ervoor dat je met een prachtige glanzende huid onze salon verlaat! Ben jij op zoek naar directe resultaten? Kies dan voor een Hydro gezichtsbehandeling. Hierbij wordt je gezicht compleet gereinigd, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over dode huidcellen. Om het resultaat voor een langere tijd te behouden geeft onze ervaren huidtherapeut je graag nazorg advies. Zo kun jij tot wel een maand lang van jouw gezonde, stralende huid genieten! Ook kun je ervoor kiezen om deze huidverzorgende gezichtsbehandeling cadeau te doen. Maak er een verwendagje van voor jezelf, je moeder of je beste vriend/vriendin bij The Beauty Spell in Groningen!

Huidverbeterende gezichtsbehandeling in Groningen

Zit je eraan te denken om jezelf te trakteren op een huidverbeterende gezichtsbehandeling? The Beauty Spell in Groningen helpt je hier graag bij! Met een ruime keuze aan huidverbeterende behandelingen voorzien wij je graag van dé ultieme ervaring voor jouw ideale huid. Laat je huid op een natuurlijke manier herstellen met een Microneedling of Phi Bright behandeling. Deze verjongende gezichtsbehandelingen sluiten aan op je huidtype, -conditie en eventuele problemen als acne, littekens of hyperpigmentatie. Ben je op zoek naar een huidverstrakking methode met een cosmetisch effect? Kies dan voor een Plasma Lift. Deze huidverbeterende gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat kleine rimpels de collageen boost krijgen om een strakkere huid te vormen!

Gezichtsbehandeling bij The Beauty Spell in Groningen

Ben jij van plan om jezelf te verwennen met een gezichtsbehandeling bij The Beauty Spell? Kom dan gezellig langs in onze salon aan de Steentilstraat 29 in Groningen! Hier ontvangen wij je graag met een heerlijk kopje koffie of thee. In onze salon is er altijd wel iemand aanwezig die jou meer kan vertellen over onze treatments. Mocht je een urgente vraag hebben omtrent de behandelingen of persoonlijk advies? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op of book online een afspraak naar keuze! Wij zullen ervoor zorgen dat jij na je gezichtsbehandeling weer fris en fruitig onze salon kan verlaten!

bottom of page