top of page
The Beauty Spell Groningen

Permanente Make-up

OMBRE POWDER BROWS

Bij Ombre Powder Brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder Brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor de wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al ‘powder’.

 

Met deze techniek van permanente make-up wordt er met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd met als effect een zachte make-up look!

Permanente make up
The Beauty Spell schoonheidssalon Groningen

prijzen

lijst

Permanente make up groningen

Wil jij ook dé perfecte wenkbrauwen die je niet meer bij hoeft te tekenen? Een mooie strakke eyeliner of ingekleurde lippen? Dan is permanente make up wat voor jou! Het bespaart je veel tijd en op elk moment van de dag zie je er geweldig uit. Hierdoor hoef je in de ochtend niet uren voor de spiegel te staan voor die fantastische eyeliner of mooie wenkbrauwen. Wie wil dat nou niet? 

 

Wat is permanente make up?

Permanente make up, of wel PMU, is make up wat voor zeer lange tijd blijft zitten. Je kunt het vergelijken met een tatoeage. Het verschil is dat er bij permanente make up pigment in de lederhuid ingebracht. Dit is anders dan bij een tatoeage, daar wordt het in het onderhuids bindweefsel geplaatst wat ‘echt’ permanent is. Bij PMU wordt het pigment 

op een natuurlijke manier ingebracht met een dunne naald. Je kunt de make up er niet afwassen, maar wel kan de permanente make-up langzaam gaan vervagen. 

 

Hoe lang blijft permanente make up zitten?

Vraag jij je af hoe lang permanente make up blijft zitten? Dit is afhankelijk van je huidtype en de behandeling. Gemiddeld blijft permanent make up voor de wenkbrauwen er 1 tot 1,5 jaar goed uitzien. Permanente make up voor de lippen blijft gemiddeld 2 tot 3 jaar en permanente eyeliner blijft er 3 tot 5 jaar goed uitzien. Door natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht zal het pigment na verloop van tijd vervagen. 

 

Over het algemeen blijft de eyeliner het langst zichtbaar. Het kan zijn dat deze na 3 tot 5 jaar nog goed zichtbaar is, wat komt door de dunnere huid rond je ogen. De wenkbrauwen zullen het snelst vervagen door de poederachtige en luchtige manier waarop het wordt aangebracht. Lipblush gaat over het algemeen 2 tot 3 jaar mee. 

 

De beste permanente make up voor jouw huid

Bij The Beauty Spell gebruiken wij verschillende technieken voor het zetten van de perfecte wenkbrauwen. Microblading is de beste manier om een natuurlijke soft look te creëren. Wil je het laten lijken of je wenkbrauwen zijn ingekleurd met poeder? Dan is Powderbrows wat voor jou! Kun je niet kiezen tussen Microblading of Powderbrows dan is Combi Brows ideaal. Wil je liever leegtes in je wenkbrauwen opvullen en een natuurlijke soft look behouden? Kies dan voor Microshading. 

 

Ook hebben wij de beste permanente make up voor je lippen. Wil je graag een mooiere vorm creëren en ze wat voller laten lijken? Dan is LipBlush wat voor jou! Daarnaast hebben we ook Frozen Lips. Dankzij deze behandeling ontstaat er een zachte ombre effect, waardoor de lippen met alleen simpelweg een lipgloss een plumpy effect krijgen en aanzienlijk voller lijken. 

 

Als je het zat bent om elke dag de perfecte eyeliner te tekenen, dan is permanente eyeliner de oplossing voor jou! Je zal er op elk moment van de dag verzorgt uitzien. Aan de hand van jouw wensen, kijken we samen welke eyeliner het beste bij jouw ogen past. 

 

Permanente make up verwijderen of een cover-up?

Dat kan!

Ben je niet of niet meer tevreden met het resultaat van permanente make up? Een cover-up of verwijderen is geen probleem! The Beauty Spell is gecertificeerd om je hierbij te helpen. Met een speciale liquid die ingebracht wordt is het mogelijk om de permanente make up te verminderen tot weg te halen, zonder de huid eromheen te beschadigen. De delen bij permanente make up kunnen best diep zijn, waardoor het voor het lichaam moeilijk is om ze af te voeren en meerdere sessies nodig zijn. Het resultaat van de behandeling is dan ook pas na 10 tot 20 dagen zichtbaar. Na het grotendeels verwijderen kun je overwegen om PMU opnieuw te laten zetten.  

 

Permanente make up bij The Beauty Spell

Ben jij het zat om uren voor de spiegel te staan voor de perfecte eyeliner of wenkbrauwen? Of ben je het zat om elke dag je lippen een kleurtje te geven? Dan is permanente make up wat voor jou! Wacht niet te lang en plan gelijk je afspraak of intake gesprek in bij The Beauty Spell. Samen kijken we naar je wensen en de mogelijkheden om het gewenste resultaat te behalen.

bottom of page