top of page
pexels-scott-webb-213727_edited.png

Microneedling

Microneedling 

Wat is microneedling?

In onze Beautysalon kunt u ook terecht voor Microneedling / Dermapen zorgt ervoor dat je huid er weer stralend uit ziet door middel van hele kleine micro naaldjes en bijpassende serum voor je huidtype. De micro naaldjes vibreren gecontroleerd kleine kanaaltjes in de huid. Dit verhoogt het effect van de opname van de serum. Dit zorgt ervoor dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen versneld/ geactiveerd. Met als effect huidverjonging en huidverbetering.

Kort om, de ideale Skincare!

Microneedling basic.jpg
8e2aa0b1-db46-4837-b522-cb2281541766.jpe

De behandeling

Wat doet de Phi Microneedling met de huid?


• Huidverjonging en huid verstrakking
• Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
• Stimuleert de aanmaak van Collageen
• De huid wordt steviger en gladder
• Acne littekens en wondgenezing verbetert 

• Grove poriën worden zichtbaar minder 
• Hyperpigmentatie (pigmentvlekken)
• Verbetert Striae
• Verbetert pigmentproblemen
• De huid gaat er strakker en stralender uitzien 

Microkanalen worden manueel behandeld met een handmatige tool in het gebied van de meest prominente rimpels en met de Phineedling machine worden de bredere delen van de gezichts/lichaamshuid behandeld. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen en tevens gepatenteerde serum die wordt aangebracht op het huidoppervlak wat vervolgens wordt geabsorbeerd door de huid. Na de behandeling krijgt de cliënt een speciale nazorgproduct mee (Ultimate Skin Cocktail ) gevolgd door gedetailleerde gebruiksinstructies. De juiste toepassing van de nazorgproducten zijn van groot belang.

Het uiteindelijke resultaten worden 24 uur na de procedure zichtbaar en de schaal duurt enkele maanden. Bij een kuur houdt dit langer aan. De behandeling wordt in kuurverband gegeven: drie tot zes behandelingen om de 2 a 3 weken.

Heb jij last van een doffe, beschadigde of verouderde huid? Microneedling, ook wel dermapen genoemd zorgt ervoor dat je huid weer gaat stralen! Tijdens de behandeling wordt de huid aangezet tot het maken van elastine en collageen. Deze twee stoffen zorgen samen voor soepelheid, stevigheid en elasticiteit.
 
Na de behandeling zal het lijken of je uren in de zon hebt gelegen en je huid is verbrand. Gelukkig is dit na twee of drie dagen volledig verdwenen en zie je gelijk het prachtige resultaat! Je huid zal er voller, strakker en gladder uitzien. Microneedling is dé therapie voor een huid die aandacht nodig heeft!

Wat is microneedling?

Wat is microneedling nou precies? Het is een behandeling die wordt gedaan met een Dermapen. Deze pen maakt met fijne naalden diepe kanalen in verschillende huidlagen. Door die kanalen worden voedingsstoffen extra goed in je huid opgenomen. 
 
Als je ouder wordt neemt de hoeveelheid collageen af en treed er huidveroudering op. Microneedling stimuleert het aanmaken van collageen door de hoge concentratie actieve werkstoffen. Dit zorgt ervoor dat je huid jong, glad, stevig en elastisch blijft. 

 

Microneedling behandeling

Hoe ziet een microneedling behandeling bij The Beauty Spell eruit? Voorafgaand je afspraak vindt er een intakegesprek plaats. Samen kijken we naar jouw huid, wensen en verwachtingen. Hierna wordt een behandelplan opgesteld en kijken we hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het gewenste resultaat. 
 
Voordat microneedling plaats kan vinden wordt de huid gereinigd en een serum aangebracht. Vervolgens is het tijd om te starten. De naalden prikken in je huid wat licht irritant kan aanvoelen, maar goed te verdragen is. Na afloop zal je huid er een beetje rood uitzien en wat warm aanvoelen. Maak je geen zorgen! Na twee of drie dagen is dit volledig weggetrokken. 
 
Het resultaat:

  • De huid wordt strakker, steviger en gladder; 

  • Een vermindering van rimpels;

  • De poriën worden verfijnd; 

  • De huid wordt gezonder en kan meer hebben; 

  • Minder last van roodheid; 

  • De pigmentvlekken nemen af;

  • Het stimuleert de doorbloeding; 

  • Littekens worden egaler, gladder en minder zichtbaar.

Microneedling ervaringen

Ben je benieuwd naar microneedling ervaringen? Wij hebben een aantal reviews van klanten voor je op een rijtje gezet: 
 
Bericht van E. 
Ervaring: “Ik ben positief verrast over het eindresultaat. Aan het begin was in vooral bang dat het pijn zal doen, maar dit viel reuze mee. Mijn huid ziet er nu een stuk jonger uit, waar ik erg blij mee ben. Ik kan het zeker iedereen aanraden!” 
 
Bericht van M. 
Ervaring: “Ik ben super goed geholpen bij The Beauty Spell. Tijdens het intakegesprek hebben we naar de mogelijkheden gekeken en wat het beste was voor mijn wensen. Door deze microneedling behandeling voel ik me veel zelfverzekerder.”
 
Bericht van D. 
Ervaring: “Ik heb nu meerdere keren een behandeling laten doen in een soort kuur. Dit heeft mij geholpen bij litteken vermindering in het gezicht. Ik merkte gelijk al verschil na de eerste keer, waar ik erg blij mee ben.”
 
Bericht van L. 
Ervaring: “Zeer blij met het resultaat. Absoluut aan te bevelen en zeer professioneel.”

 

Microneedling bij The Beautyspell

Ben jij toe aan een huidverandering? Wacht dan niet langer en plan gelijk je afspraak voor microneedling bij The Beauty Spell! Wij nodigen je graag bij ons uit voor een intakegesprek met een heerlijk kop koffie of thee. Samen kijken wij naar je huid, wensen en mogelijkheden om het gewenste resultaat te behalen. Wij gaan graag de uitdaging aan om je een mooie huid te geven! Heb je een vraag? Neem gerust contact op.

bottom of page