top of page
pexels-scott-webb-213727_edited.png

Brows

HENNA BROWS

Hennabrows is een behandeling waarbij de wenkbrauwen op een natuurlijke manier geverfd worden met 100% henna. Hennabrows kan tot 2 weken op de huid blijven en 5 tot 6 weken op de haartjes.

 

Deze behandeling duurt gemiddeld 60min en is incl het epileren met draad, reinigen, scrubben voor langer resultaat, afmeten, gelijk maken, henna en finishing touch!

Hennabrows is ook ideal voor als je wel PMU Powder Brows wilt nemen, maar het niet aandurft omdat je niet weet hoe het eruit zal gaan zien. Dan is HennaBrows de perfecte alternatief om je die look tijdelijk te geven! 

Hou er wel rekening mee dat je de eerste 24 uur de wenkbrauwen droog moet houden voor het gewenste resultaat!

Hennabrows 2.jpg
d2912b8cb36e5da831fe2aa4ee4b91b0.jpg

Brow Shaping

Voor een simpele fresh brow look kun je ook kiezen voor alleen je brows te shapen in een gewenst model. In deze behandeling worden de wenkbrauwen door middel van draad geëpileerd en daarna wordt de vorm met pincet gecreeërd. 

BROW TINTING

Voor een simpele, maar toch sprekende brow look kun je ook kiezen voor Brow Tinting. In deze behandeling worden de wenkbrauwen naast dat ze geëpileerd worden door middel van draad ook getint met reguliere wenkbrauw verf.

 

Brow Tinting blijft gemiddeld tot 2 weken zichtbaar alleen op de wenkbrauwhaartjes.

shutterstock_1561686121.jpg

BROW LAMINATION

Zacht, donzig en natuurlijk.  


Dat is BrowLamination!
Wenkbrauwen lamineren is een vergelijkbare techniek als een wimperlift, ontworpen om luchtigheid, symmetrie toe te voegen en je ogen een open blik te geven. Het is ook geweldig om kleine, dunne delen van je wenkbrauwen in te vullen of je haren in de juiste groeirichting te temmen.

 

Sommige wenkbrauwen hebben de haren naar beneden of naar buiten groeien, browlift lost dat probleem met de rommelige wenkbrauwrichting op! 
 

Het proces omvat het rechttrekken van de wenkbrauwharen met een chemische oplossing, zodat ze slank blijven, goed worden bewaard en in de gewenste richting blijven tot wel maximaal 2 maanden! Deze behandeling omvat ook browtinting, zodat u zeker bent dat u een optimale resultaat krijgt. 

Houd er rekening mee dat dit alleen aangeboden zal worden aan klanten waarvan de wenkbrauwen geschikt zijn voor deze behandeling! De beste soort wenkbrauwen voor deze behandeling zijn volle en fijne haren.

Hou er wel rekening mee dat je de eerste 24 uur de wenkbrauwen droog moet houden voor het gewenste resultaat!

bottom of page