top of page
pexels-scott-webb-213727_edited.png

HyDRO GEZICHTSBEHANDELING

HYDRO GEZICHTSBEHANDELING

Heb je even behoefte aan een verwenmoment voor jezelf of een verfrissing voor je gezicht? Dan is deze gezichtsbehandeling in onze Beautysalon in Groningen ideaal voor jou. Tijdens deze behandeling wordt uw gezicht o.a. gereinigd, gepeeled/exfolieert, gescrubbed, gestoomd, onzuiverheden worden verwijderd, masker en nog veel meer waardoor je gezicht er weer gezonder en frisser uit ziet. Een ideaal verwenmoment van 60 tot 70 minuten voor jezelf of voor een ander.

Ontspannende gezichtsbehandeling

Is jouw huid toe aan een opfrisser? Dan is een hydro gezichtsbehandeling in onze salon precies wat je nodig hebt! Bij deze facial wordt je gezicht compleet gereinigd, alle onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd. Hierdoor begin je de dag met een zachte en gladde huid. 

 

Deze behandeling is perfect voor als je een feestje of groot evenement hebt, want het resultaat is direct zichtbaar. Je huid krijgt een mooie gezonde glow en daarnaast is het goed voor de gezondheid van je gezicht. Ben jij klaar voor een nieuwe en stralende huid? Laat je verwennen bij The Beauty Spell met een hydro gezichtsbehandeling!

 

Hydro gezichtsbehandeling

Wat houdt een hydro gezichtsbehandeling in? De behandeling bestaat uit drie stappen, namelijk:

 

  1. Voorbereiding

De eerste stap is het intensief reinigen van de huid. Er wordt een peeling aangebracht die alle dode huidcellen verwijderd. 

 

  1. Reiniging van de poriën

Hierna komt de tweede stap waarbij de onzuiverheden worden verwijderd door middel van een pijnloze zuiging. Hierdoor zijn de poriën helemaal leeg en schoon. De huid wordt tegelijkertijd gevoed met hydraterende producten. 

 

  1. Bescherming

Bij de laatste stap wordt de huid goed beschermd door antioxidanten en peptiden.  Dit zorgt ervoor dat je een gloed over je huid krijgt. Na de facial zie je er stralend uit met een intens verzorgd gezicht!

 

Hydro gezichtsbehandeling Groningen

Vandaag nog een behandeling boeken? Voor een hydro gezichtsbehandeling in Groningen kan je terecht bij onze beautysalon aan de Steentilstraat 29. We zitten in de binnenstad, dus het pand is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, auto of de fiets. Ook zijn er niet veel salons in Groningen die deze facial aanbieden. Bij The Beauty Spell ben je dus zeker aan het goede adres.

 

Hydro gezichtsbehandeling bij The Beauty Spell

Wil jij een verzorgde en stralende huid? Maak dan online een afspraak bij The Beauty Spell voor een hydro gezichtsbehandeling. Je wordt ontvangen met een lekker kopje thee of koffie en kunt direct lekker ontspannen. Het heerlijke verwenmoment duurt tussen de 60 en 70 minuten en dat is het meer dan waard. Je loopt hierna de deuren uit met een fris en fruitig gezicht. En nog leuker: het resultaat blijft met de juiste verzorging tot wel een maand zichtbaar! De producten om je gezicht te verzorgen kan je uiteraard shoppen in de salon. Ben jij ook toe aan een vernieuwde huid met een glow? Boek vandaag nog snel en makkelijk je hydro gezichtsbehandeling  bij The Beauty Spell!

bottom of page