top of page
pexels-scott-webb-213727_edited.png

PMU Brows 

MICROBLADING

Wakker worden met de perfecte wenkbrauwen? Dat kan door middel van PMU. Microblading is een perfecte techniek voor een soft look. Microblading blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten, zodat u zorgeloos kunt genieten van perfecte en verzorgde wenkbrauwen!

 

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag voor een natuurlijk effect. Microblading bootst realistische haren na, dit geeft je dan ook de natuurlijke uitstraling die je zocht.

 

De microblading look is ideaal voor de klanten die kleine gaten in de wenkbrauwlijn willen opvullen.

Microblading.jpg
Powderbrows 3.jpg

POWDERBROWS

Wakker worden met de perfecte wenkbrauwen? Dat kan door middel van PMU. Powder brows is een van de 4 technieken die wij aanbieden voor de wenkbrauwen. Powder brows blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten, zodat u zorgeloos kunt genieten van perfecte en verzorgde wenkbrauwen!

 

Bij ombre powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd met als effect een zachte make-up look

 

Powder brows is ideaal voor klanten met een vette of iets oudere huid.

COMBI BROWS

Wakker worden met de perfecte wenkbrauwen? Dat kan door middel van PMU. Combi brows is een combinatie van Microblading en powderbrows . Combi brows blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten, zodat u zorgeloos kunt genieten van perfecte en verzorgde wenkbrauwen!

 

Voor klanten die zowel het uiterlijk van het microbladen als voor het poederen willen hebben is het mogelijk om te kiezen voor een combinatie van deze twee. Hiermee weet je zeker dat je de look kunt creëren waar je al die tijd al van hebt gedroomd. Voor gecombineerde wenkbrauwen worden er enkele streken gebruikt om een natuurlijke haarlijn te creëren. Vervolgens wordt er een zachte schaduw van het midden tot het eind van de wenkbrauw aan toegevoegd om het te voorzien van een volle en strakke uitstraling.

Combi brows is ideaal voor de klanten met een vette of iets oudere huid die zowel het uiterlijk van het microbladen als voor het poedereffect willen hebben.

Combi brows voor.JPG
Microshading.jpg

MICROSHADING

Wakker worden met de perfecte wenkbrauwen? Dat kan door middel van PMU. Microshading valt onder de Combi brows en is een combinatie van Microblading en Shading tussen de strokes door om de leegtes op te vullen. Microshading blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten, zodat u zorgeloos kunt genieten van perfecte en verzorgde wenkbrauwen!

 

Voor klanten die zowel het uiterlijk van het microbladen als voor het poederen willen hebben is het mogelijk om te kiezen voor een combinatie van deze twee. Hiermee weet je zeker dat je de look kunt creëren waar je al die tijd al van hebt gedroomd. Voor micro shading worden de wenkbrauwen gemicrobalde om een natuurlijke haarlijn te creëren en vervolgens wordt er een zachte schaduw door bepaalde strooks toegevoegd om het te voorzien van een volle uitstraling.

Microshading is ideaal voor de klanten die dunne of veel gaten in de wenkbrauwen hebben en toch het effect van microblading willen om een natuurlijke, maar toch een volle look te creëren.

Permanente make up wenkbrauwen

Heb jij geen zin meer om je wenkbrauwen steeds te doen? Dan is permanente make up wenkbrauwen perfect voor jou! Hierdoor word jij elke dag zorgeloos wakker met de perfecte brows! Wij bieden diverse behandelingen aan binnen de pmu brows, dus jouw favoriete look zit er vast bij! 

 

We zullen samen kijken wat voor wenkbrauwen het beste passen bij jouw gezicht. Zo kunnen we de mooiste resultaten boeken! Daarnaast blijven alle behandelingen 1 t/m 1,5 jaar zitten. Klinkt ideaal toch? Lees verder en ontdek of permanente make up wenkbrauwen iets is voor jou! 

Permanente make up wenkbrauwen Groningen

Is het tijd voor jouw permanente make up wenkbrauwen in Groningen? Dan ben je bij The Beauty Spell aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan behandelingen die passen bij jouw wensen en behoeften. Zo kun je onder andere kiezen uit: microblading, powderbrows, combibrows en microshading. De behandeling zelf is niet geheel gevoelloos, maar het wordt ook niet ervaren als pijnlijk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken! Daarnaast zal je na de behandeling zien dat de kleur iets donkerder is dan gewenst. Dit is zeker normaal, want het is een onderdeel van het genezingsproces. Na 28 dagen zijn je brows volledig genezen en zullen ze stralen! Ben jij al enthousiast geraakt? Kies dan voor permanente make up wenkbrauwen in Groningen!  

Permanente make up wenkbrauwen prijs

Onze diverse permanente make up wenkbrauwen behandelingen hebben allemaal een verschillende prijs. Dit komt onder andere doordat de ene behandeling langer duurt dan de ander. De tarieven variëren vanaf € 325 euro. Neem contact op en vraag naar de actuele permanente make up wenkbrauwen prijzen.

Daarnaast werken wij altijd met een annuleringsbeleid. We verwachten dat je 24 uur van tevoren contact met ons opneemt voor het annuleren of opnieuw inplannen van een afspraak. Heb jij meer vragen over de tarieven of iets anders? Neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Permanente make up wenkbrauwen bij The beauty spell

Ben jij ook overtuigd geraakt dat permanente wenkbrauwen de ideale oplossing is voor jou? Wacht dan niet af en boek vandaag nog  je afspraak bij The Beauty Spell in hartje Groningen! Samen zullen we kijken wat het beste bij je gezicht past. Na de behandeling kun je ook bij ons terecht voor een touch-up. Daarnaast zullen we je uitleggen hoe je het beste voor je wenkbrauwen kunt zorgen, zodat jouw brows zullen blijven stralen! Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden jouw vragen graag!

bottom of page