top of page
pexels-scott-webb-213727_edited.png

Phi bright

Phibright

wat is phibright?

PhiBright Miconeedeling is een behandeling waar de werkstoffen ter plekke wordt voorbereid en afgestemd op de huid. Deze nieuwe techniek van behandelen is uniek en op dit moment de meest geavanceerde behandeling op huidverbetering. PhiBright behandeling is de enige aanbieder hierin wereldwijd!

 

PhiBright Microneedling is een upgrade van de microneedling-techniek die gepersonaliseerde behandelingen mogelijk maakt, die zijn aangepast aan jou individuele behoeften van jou huidtype en aandoening.

 

PhiBright heeft speciaal ontworpen serums voorzien van hoge geconcentreerde  actieve ingrediënten en een applicatie die een huid analyse uitvoert om de dosering en het gebruik van de serums samenstellen.

 

Met PhiBright wordt er voor elke klant een persoonlijke cocktail gemaakt op basis van het huidtype, de huidconditie en verschillende huidproblemen zoals acne, littekens, hyperpigmentaties, donkere kringen etc

Kort om, de Ideale Skincare voor jouw huid!

Phibright%20AH_edited.jpg
8e2aa0b1-db46-4837-b522-cb2281541766.jpe

De behandeling

Microneedling is een procedure die handmatig of met behulp van het phineedling machine kan worden uitgevoerd.
Indicaties voor Microneedling
De procedure is gericht op het stimuleren van microcirculatie en de natuurlijke processen van collageenproductie en regeneratie. De behandeling wordt ook met succes gebruikt voor

• Haargroeistimulatie.

• Droge huid
• Vette huid met grove poriën
• Rimpels
• Hyperpigmentatie
• Littekens
• Striae
• Acne
• Keratosis Pilaris

 

Microkanalen worden manueel behandeld met een handmatige tool in het gebied van de meest prominente rimpels en met de Phineedling machine worden de bredere delen van de gezichts/lichaamshuid behandeld. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen en tevens gepatenteerde serum die wordt aangebracht op het huidoppervlak wat vervolgens wordt geabsorbeerd door de huid. Na de behandeling krijgt de cliënt een speciale nazorgproduct mee (Ultimate Skin Cocktail ) gevolgd door gedetailleerde gebruiksinstructies. De juiste toepassing van de nazorgproducten zijn van groot belang.

Het uiteindelijke resultaten worden 24 uur na de procedure zichtbaar en de schaal duurt enkele maanden. Bij een kuur houdt dit langer aan. De behandeling wordt in kuurverband gegeven: drie tot zes behandelingen om de 2 a 3 weken.

bottom of page