top of page
8e2aa0b1-db46-4837-b522-cb2281541766.jpe

ABOUT US

Hallo! Mijn naam is Ayaa Hassani en ik ben het gezicht van The Beauty Spell. Met mijn commercieel economische achtergrond en tekenen als hobby werd ik met de jaren mee, aangetrokken in de beauty branche. In 2014 hebben mijn moeder en ik besloten om een haar- en beautysalon te openen in hartje Assen. 

Naast gala- en bruidsmakeup ben ik begonnen in Haircare met het shapen en simpel weg het tinten van wenkbrauwen en vanuit daar is mijn liefde voor de perfecte wenkbrauwen creëren gegroeid! Hierdoor heb ik de stap genomen om ook cursussen te volgen voor PMU, zoals microblading, powderbrows, eyeliner en lipblush. Al gauw kwam ik er echter dat hier mijn passie ligt.

 

De ene cursus na de andere om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn werk te perfectioneren. Skincare was voor mij ook altijd een interessant onderdeel en ook hier heb ik mezelf verdiept en ontwikkeld in diverse huidbehandeling voor acne, hyperpigmentatie, huidverjonging en huidverstrakking. Zo rolde ik als het ware in de beautywereld. En blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. 

Na 6 geweldige jaren samen met mijn moeder in kapsalon HairCare Assen gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Daarom heb ik in december 2020 de stap genomen om een 2e salon te openen in Groningen, puur gericht op Beauty!

Ik weet nog dat ik zei “Maar het moet wel IK zijn” toen ik de sleutels van de salon kreeg. En dat is het ook zeker geworden! Naast de kwaliteit die ik lever, moet het fris, vrolijk en fabulous zijn en hieruit is The Beauty Spell ontstaan!

Ik kan met trots zeggen dat ik van mijn passie mijn werk heb gemaakt en ik vind het een geweldig gevoel, wanneer er een glimlach verschijnt en de klant tevreden de salon verlaat. Dat is mijn drive en motiveert mij keer op keer weer!

bottom of page