top of page
pexels-scott-webb-213727_edited.png

Permanente Make-up groningen

OMBRE POWDER BROWS

Bij Ombre Powder Brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder Brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor de wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al ‘powder’.

 

Met deze techniek van permanente make-up wordt er met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd met als effect een zachte make-up look!

4472ddf8f9be0a06cab7753b1ba79b73.jpg
pexels-scott-webb-2354399.jpg

prijzen

lijst

6cce8145ccd13429c2ed2bffbac392de.jpg

Wil jij elke ochtend wakker worden met de perfecte wenkbrauwen? Heb je geen zin om met eyeliner te prutsen? Of dat je lippenstift er door de dag heen afveegt? Dan is permanente make up iets voor jou! 

 

Permanente make up laten zetten in Groningen? Zo werkt het! Met een super dunne naald worden er lijnen gezet op de huid. Bij eyeliner worden deze bijvoorbeeld op de wimperlijn aangebracht. Dit kan boven en/of onder het oog. Bij permanente brows, (wenkbrauwen) is dit hetzelfde, maar dan is de hoeveelheid  meer en zijn de lijnen kleiner. Het fijne van PMU is dat het 1,5 tot 5  jaar blijft zitten. Ideaal voor als je geen zin hebt om altijd je make up bij te werken! Voor permanente make up in Groningen moet je bij The Beauty Spell zijn!

 

Permanente make up lippen Groningen

Vind jij lippenstift ook altijd zo’n gedoe? Kies dan voor permanente make up voor lippen in Groningen! Waar? Bij The Beauty Spell natuurlijk! Je kunt PMU lips laten zetten om altijd een kleur op te hebben, als je ze meer symmetrisch wil of om ze voller te laten lijken. Met een ultra fijne naald wordt er pigment aangebracht in een kleur naar keuze. 

 

Je kunt ook kiezen voor iets extra’s, namelijk een frozen effect. Bij deze behandeling wordt een dun laagje wit pigment over de PMU aangebracht. Dit geeft de lippen hét perfecte glossy effect. Frozen lips kun je zien als een permanente lippenstift en lipgloss in één. Gemiddeld gaat de permanente make up voor je lippen in Groningen 1 tot 3 jaar mee. Geweldig toch?! 

 

Permanente make up verwijderen

Is het resultaat toch niet helemaal wat je verwachtte? Maak je geen zorgen! De permanente make up kan verwijderd worden met een Yag laser. Er zijn ongeveer 10 à 15 behandelingen nodig voordat de inkt volledig weg is. Belangrijk: houd hierbij rekening met een pauze van 10 tot 12 weken. Dit maakt het mogelijk voor je lichaam om de vergruisde inktdeeltjes af te voeren. Wil jij je permanente make up laten verwijderen? The Beauty Spell helpt je!

 

Permanente make up Groningen aanbieding

Ben je benieuwd naar onze permanente make up aanbiedingen? Die hebben we bij The Beauty Spell regelmatig! Je kunt tot wel 25% korting krijgen op ons aanbod. Hiermee bespaar je geld, maar de behandeling blijft hetzelfde. De meeste kortingen vinden plaats rond feestdagen, zoals: kerst of valentijnsdag. Hou deze dagen dus goed in de gaten als je wil profiteren van onze permanente make up aanbiedingen in Groningen. Kijk ook regelmatig op de website en social media van The Beauty Spell.

 

Permanente make up Groningen bij The Beauty Spell

Wil jij graag mooie en strakke permanente make up laten zetten in Groningen? Ga dan naar The Beauty Spell voor de beste service! Bij binnenkomst krijg je een kopje thee of koffie aangeboden. Ben je een fris liefhebber? Dat kan natuurlijk ook! Daarna gaan we bezig met de make up naar keuze. De meeste behandelingen duren een paar uur, maar uiteindelijk heb je er jaren plezier van! Ben je geïnteresseerd in permanente make up in Groningen? Bij The Beauty Spell maak je makkelijk en snel een afspraak!

bottom of page