top of page
pexels-scott-webb-213727_edited.png

HAIRCOCKTAIls

HAIRCOCKTAILs

WAT IS EEN HAIRCOCKTAIL?

In onze Beautysalon kun je aan onze Hair Cocktailbar een haaranalyse uitvoeren om er achter te komen wat voor haartype en haarstructuur jouw haar heeft!

 

Aan de hand van jouw persoonlijke analyse wordt er een hair cocktail voor je samen gesteld en gemixt aan de bar uit natuurlijke producten, zoals Aloë vera, avocado, rijstwater, yoghurt, castor oil, ei, banaan, honing en nog zo veel meer!

 

Kortom, jouw natuurlijk en persoonlijke haarmasker op maat!

De een heeft super stijl haar en de ander een dikke bos krullen. Ons haar is over het algemeen te verdelen in vier verschillende haartypes. Deze vier haartypes worden individueel ook weer onderverdeeld. Wait what… We zien het je al denken, maar don’t worry! Ik leg alle haartypes “haarfijn” uit tijdens je afspraak!

 

HAARTYPE 1: Staat voor STIJL HAAR 

HAARTYPE 2: Staat voor GOLVEND/ WAVY HAAR 

HAARTYPE 3: Staat voor KRULLEND HAAR 

HAARTYPE 4: Staat voor KINKY HAAR 

Alle 4 de haartypes worden weer onderverdeelt in A, B en C types

Aan de hand van jouw haar analyse weten we precies wat voor haartype jij hebt en wat voor verzorging, vitamines of tekorten jouw haar heeft. De vitamines en tekorten die jou haar nodig heeft gaan wij vervolgens uit bioproducten halen, zodat jouw haar op een natuurlijke manier zijn natuurlijke glans en structuur terug krijgt of puur voor een vitamine boost.

shutterstock_782239756.jpg
shutterstock_782239756.jpg

DE BEHANDELING

Nadat er een haaranalyse is uitgevoerd wordt er voor je een haar masker mix samengesteld aan onze hair cocktilbar uit bioproducten.

Vervolgens wordt de haarmasker voor je aangebracht en kun je heerlijk 20-min genieten van een kop koffie of kruiden thee onder een haarstomer, om je haar optimaal te hydrateren en ervoor te zorgen dat de vitamines goed worden opgenomen.

Daarna wordt de Hair Cocktail uitgewassen en kun je ervoor kiezen om je haar droog of in model te föhnen. 

Een ideaal verwenmoment voor je zelf!

Nieuwsgierig?  Boek nu je afspraak

bottom of page