top of page
pexels-scott-webb-213727_edited.png

acryl NAILS

ACRYL NAgels

Acryl nagels worden toegepast voor het verstevigen en verlengen van de nagels. Dankzij de stevige, sterke structuur zijn acrylnagels zeer geschikt voor het creëren van de voor jou gewenste lengte. 

Boek nu snel en gemakkelijk een afspraak in onze Beautysalon.

shutterstock_1718812978.jpg

Wil jij mooie lange en stevige nagels? Dan is acryl perfect voor jou! Er wordt een laag op je natuurlijke nagel aangebracht om ze sterker en langer te maken. Omdat het acryl hard wordt, kan jij tot wel vier weken van prachtige nagels genieten! Na het aanbrengen kan je kiezen voor een leuke kleur om de behandeling af te maken. Alles is mogelijk! Van fel roze tot rood en paars. Ben jij al helemaal enthousiast over acryl? The Beauty Spell verzorgt graag jouw nagels.

 

Acrylnagels zetten

Acrylnagels zetten, hoe gaat dat? Om te beginnen wordt er poeder en liquid gebruikt. Tijdens de behandeling zal een kwast in een vloeistof worden gedoopt en daarna in het poeder. Dit vormt een bolletje op de kwast dat wordt aangebracht op de nagels. Hierna wordt deze gevormd in het gewenste model. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit iets puntige of rechte nagels. 

 

Als je een verlenging wil moet er nog een tip of sjabloon onder, zodat het acryl daar bovenop kan worden geplaatst. Als laatst worden je nagels gevijld, zodat ze mooi glad zijn. Om het helemaal af te maken kun je ervoor kiezen om er nog een gellak overheen te doen. De behandeling acrylnagels zetten gaat eenvoudig en snel.

 

Acrylnagels kleuren

Is het tijd voor acryl? Je nagels kleuren mag je zeker niet overslaan, want er zijn veel verschillende mogelijkheden. Het vaakst wordt rood of een neutrale kleur, zoals: lichtroze, nude of beige gekozen. Maar je kunt natuurlijk ook voor iets totaal anders gaan, zoals: groen, geel of oranje. Wil je een unieke creatie? Kies dan voor nail art. Dit zijn kleine vormen of woorden die worden aangebracht met lak. Ook is het mogelijk om op al je nagels stippen, strepen of kleine harten te laten zetten. Wil je een beetje glitter en glamour? Kies er dan voor om één nagel met glitters te lakken en de rest bijvoorbeeld met een neutrale kleur. Enthousiast geworden over acryl? Kleuren zijn er genoeg!

 

Acrylnagels eraf halen

Bij The Beauty Spell kunnen wij je acrylnagels eraf halen. Wil je dit zelf doen? Volg dan de volgende stappen:

 

  1. Als eerst knip je de verlenging eraf als je die hebt. Dit maakt het wat makkelijker om te verwijderen, omdat je minder oppervlakte hebt. 

  2. Daarna vijl je de bovenkant totdat de nagels dof en ruw zijn. Breng nu wat aceton aan op een wattenschijfje en leg die op je nagels. 

  3. Wikkel er aluminiumfolie overheen, zodat het watje goed vast blijft zitten. Laat dit 15 tot 30 minuten zitten. 

  4. Hierna verwijder je de folie en het watje. Het acryl is losgeweekt, waardoor het eenvoudig is om deze te verwijderen. Als dat niet het geval is, herhaal de stappen hierboven dan opnieuw. 

Lukt het je toch niet zelf? Maak dan een afspraak online om je acrylnagels eraf te laten halen.

 

Acrylnagels bij The Beauty Spell

Wil jij graag mooie verzorgde acrylnagels laten zetten? Maak dan een afspraak bij The Beauty Spell! Om extra te genieten tijdens de behandeling wordt je een kopje thee, koffie of fris aangeboden in de salon. Ons vriendelijke personeel kan al je wensen in vervulling laten gaan met ons ruime kleur, lengte en nail art assortiment. De afspraak duurt ongeveer negentig minuten, waarna jij tot wel vier weken lang kunt genieten van mooie nagels. Klinkt dit als iets wat jij ook wil? Voor acrylnagels moet je bij The Beauty Spell zijn!

bottom of page